Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
POULIDO

"Με Ελληνίδα μοντέλα κεράτωσε ο Πουλίδο την Ιλεάνα"

Aποκαλύψεις από την Ιλεάνα Σάλας, πρώην σύντροφο του Άλαν Πουλίδο, η οποία ξέσπασε λέγοντας ότι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού την απάτησε με Ελληνίδα μοντέλο!

Ιλεάνα και Άλαν ήταν μαζί τους τελευταίους εννέα μήνες. Πριν από τρεις μήνες, λίγο μετά την απαγωγή του Μεξικανού στην πατρίδα του, ο άσος της Τσίβας έκανε στην πρώην πια αγαπημένη του πρόταση γάμου. 

Και ενώ ήταν μέσα στα μέλια, ήρθε ο χωρισμός. Η Σάλας διέγραψε από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις κοινές φωτογραφίες τους και τώρα βγήκε να καταγγείλει ότι αιτία που δεν είναι πια μαζί είναι μια άλλη γυναίκα. 

«Υπήρχε απιστία από το μέρος του, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αν και το επιβεβαιώσα. Όλη η σχέση είχε προβλήματα σε αυτό το θέμα κι όταν έμαθα ότι με κορόιδεψε, δεν μπόρεσε να το αφήσω να περάσει. Τον αγαπώ κι ένιωσα ότι είναι κάτι σοβαρό, διότι αρραβωνιαστήκαμε. Δεν ξέρω εάν ήταν από έλλειψη ωριμότητας, αλλά λυπάμαι γι' αυτό και δεν μπορώ να το συγχωρήσω» είπε συντετριμμένη η Σάλας και συμπλήρωσε σε ανάλογο καταγγελτικό ύφος: 

«Η αλλαγή ομάδας από τον Ολυμπιακό στην Τσίβας ήταν ξαφνική, είχαμε σχεδιάσει να μείνουμε στην Ελλάδα μαζί και να παντρευτούμε το Σεπτέμβρη στην μεξικάνικη πρεσβεία στην Ελλάδα. Από τότε που του έκαναν πρόταση από την Τσίβας τον ένιωσα να απομακρύνεται, επικεντρώθηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Δεν μου έλεγε τίποτα, δεν ήθελα να ανακατεύομαι στις υποθέσεις του. Μου είπε να μείνουμε μαζί, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ξεχάσεις, όση αγάπη και να έχεις». 

Σύμφωνα με μεξικανικά ΜΜΕ, η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα τους είναι η Τζίνα Μαμάκη, Ελληνίδα μοντέλο και ηθοποιός. Γνωρίστηκε πριν από λίγο καιρό με τον Πουλίδο, ενώ φέρεται να έχει μετακομίσει μαζί του στο Μεξικό!