Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρεάλ Μαδρίτης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει... 300!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιβεβαίωσε ότι έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό, αφού με δύο γκολ έφτασε τα 300 στην Primera Division και οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στο εύκολο 4-0 επί της Αλαβές.

Από εκείνη την αποφράδα για τη «βασίλισσα» μέρα του αποκλεισμού της στο κύπελλο από την Λεγανές, λες και γύρισε ένας διακόπτης. Στα επόμενα 6 επίσημα παιχνίδια, η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε 26 γκολ και ξαφνικά δείχνει φρέσκια, έτοιμη και δροσερή.

Η επίσκεψη της Αλαβές στο «Μπερναμπέου» έμοιαζε καταδικασμένη από την στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του έδειξαν ότι είχαν μεγάλα κέφια για να παίξουν στρωτό, όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος σκόραρε άλλες δύο φορές (27 γκολ σε 31 παιχνίδια φέτος) στο 44ο και το 61ο λεπτό και έφτασε τα 300 τέρματα στην Primera Division, μόλις σε 285 παιχνίδια, νούμερα ασύλληπτο από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που μετά από καιρό είχε σε εντυπωσιακή μέρα τον Καρίμ Μπενζεμά, έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο με τον Γάλλο να σερβίρει το 2-0 στον Μπέιλ (46’), να έχει ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ (λανθασμένα) και τελικά να βάζει την δική του πινελιά με πέναλτι ένα λεπτό πριν το φινάλε (89’, 4-0).

Κάπως έτσι, αργά αλλά σταθερά η Ρεάλ Μαδρίτης πλησίασε στους τέσσερις βαθμούς τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης και δείχνει να φορμάρεται στο κατάλληλο σημείο, ειδικά λίγο πριν τον επαναληπτικό με την Παρί Σεν Ζερμέν και την κορύφωση του Champions League.