Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Σοκ» για Λέικερς, ανατροπές και ματσάρες – Τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ

Οι μισοί Μπλέιζερς του καταπληκτικού Σάιμονς (29 πόντοι, 5/11 τρίποντα) έριξαν στο… καναβάτσο τους απογοητευτικούς Λέικερς (107-105), που είχαν προβάδισμα 13 πόντων στο ημίχρονο!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέτυχε 30 πόντους, ενώ είχε 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα, ο Ντέιβις 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 τάπες, ενώ ο Γουέστμπρουκ ήταν στον πάγκο με ενοχλήσεις στη μέση.

Άλλο παιχνίδι που προκάλεσε έκπληξη τα ξημερώματα; Στη Γιούτα οι Τζαζ… χόρεψαν τους Γουοριορς νικώντας τους 111-85. Μια νίκη που ήταν η τέταρτη στη σειρά και τους έφερε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στη Δύση. Για τους Γουόριορς όμως υπάρχει ένα ελαφρυντικό. Γκριν και Τόμπσον ήταν απόντες ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος για να πάρει ανάσες.

Κορυφαίος των Τζαζ ήταν ο Μπογκντάνοβιτς ο οποίος πέτυχε 23 πόντους, την στιγμή που ο Μίτσελ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε κοντά στο τριπλ-νταμπλ με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Το ματς το… καθάρισαν εύκολα με τη διαφορά να κυμαίνεται σε μεγάλα επίπεδα και να φτάνει και τους 30 πόντους περίπου τριάμιση λεπτά πριν το τέλος.

Πολύτιμη νίκη πέτυχαν, τέλος, οι Σικάγο Μπουλς, επικρατώντας των Σαρλότ Χόρνετς με 121-109, σε ένα παιχνίδι που κατάφερε να ξεχωρίσει ο ΝτεΡόζαν που είχε 36 πόντους και πήρε από το χέρι τους Μπουλς για τη νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA

Καβαλίερς-Σπερς 105-92

Χόρνετς-Μπουλς 109-121
 

Θάντερ-Ράπτορς 98-117

Μπλέιζερς-Λέικερς 107-105

Κινγκς-Τίμπεργουλβς 132-119

Τζαζ-Γουόριορς 111-85

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ