Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ρομπερτο

"Η πρόκριση χάθηκε στα τελευταία λεπτά της παράτασης όπου κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να αντέξουμε"

Στα λάθη που κόστισαν τον αποκλεισμό στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ρομπέρτο, μετά την ήττα από την Άντερλεχτ (2-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του OTE-TV ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

«Πιστεύω πως κάναμε πολλά καλά σήμερα. Ήμασταν δυναμικοί σε όλο το ματς, αντέξαμε στις δυσκολίες, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς όμως στα τελευταία λεπτά της παράτασης δεν ήμασταν όσο συμπαγείς έπρεπε», ανέφερε αρχικά.

Για την απόδοση του Προτό: «Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ καλός, κατάφερε να αποκρούσει πολλές από τις προσπάθειές μας κι για αυτό πήγα και του έδωσα συγχαρητήρια στο τέλος».

Για τη διαφορά ανάμεσα σε Champions και Europa League: «Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Παρόλο που δεν καταφέραμε να προκριθούμε στους “16” του Champions league κάναμε καλή εμφάνιση. Στο Europa πιστεύαμε πολύ στην πρόκριση κι αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ απογοητευμένοι».

Για το εάν χάθηκε η πρόκριση στο πρώτο ματς: «Όχι. Πιστεύω το γεγονός πως καταφέραμε να ισορροπήσουμε το σκορ και κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών καταφέραμε να αντέξουμε δείχνει το αντίθετο. Πιστεύω πως η πρόκριση χάθηκε στα τελευταία λεπτά της παράτασης όπου κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να αντέξουμε».