Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παράσχος: «Εάν ισοφαριζόμασταν, ίσως και να χάναμε το παιχνίδι»

Παράσχος: «Εάν ισοφαριζόμασταν, ίσως και να χάναμε το παιχνίδι»

Παρότι ο Πλατανιάς κατάφερε να πάρει το εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στον Απόλλωνα, ο Γιώργος Παράσχος δεν έδειξε να μένει ικανοποιημένος από τους παίκτες του. 

Αφού αρχικά τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή στα δύο δοκάρια και εάν είχε ισοφαριστεί μπορεί να έχανε και το παιχνίδι, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχουν οι Κρητικοί στο γκολ. 

Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Απόλλωνα αλλά και να παραμείνει στην κατηγορία, λέγοντας πως η Ελαφρά Ταξιαρχία έλειπε από την Super League. 

«Πιστεύω ότι ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, κυρίως για τους γηπεδούχους. Στο πρώτο είμαστε πολύ καλοί, εκτός από το γκολ φτιάξαμε και άλλες φάσεις αλλά δεν είμαστε καλοί στην τελική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ είχαμε πει ότι ο Απόλλων θα μας πιέσει, στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν μέτριοι και δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να κάνει τα δοκάρια. Εκεί ήμασταν τυχεροί. Εάν εκεί μας είχαν ισοφαρίσει, ίσως και να χάναμε. Μετά την αποβολή το έργο μας έγινε πιο εύκολο. 

Να πω και κάτι για τους διαιτητές. Σφυρίζουν πάρα πολλά φάουλ και δεν αφήνουν να υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, έλειπε πολλά χρόνια από την κατηγορια και του εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία»
, είπε αρχικά. 

Για το θέμα του σκοραρίσματος: «Το σκοράρισμα δεν είναι οι παίκτες, αλλά θέμα ικανότητα. Δυστυχώς δεν είμαστε καλοί στο γκολ. Εγώ αυτό το ρίχνω στην ικανότητα των παικτών μας. Δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί αυτό το θέμα, σαν προπονητής μπορείς να επεμβαίνεις παντού αλλά όχι στο σκοράρισμα γιατί είναι στο έμφυτο του καθενός». 

Για την κακή εικόνα του Πλατανιά στο μεγαλύτερο μέρος του β' ημιχρόνου: «Ήμασταν πολύ χαλαροί. Γυρίσαμε πάρα πολύ πίσω αδικαιολόγητα. Ο Απόλλων με μεγάλες μπαλιές έφερε την μπάλα στην περιοχή μας και τα πολλά φάουλ που σφυρίχτηκαν δεξιά και αριστερά μας δημιουργήσαν τις ευκαιρίες». 

Για την αλλαγή του Κοροβέση: «Δεν έχει κάτι. Δέχτηκε ένα χτύπημα στο ματς αλλά τον έβγαλα γιατί ήταν κουρασμένος».