Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ρόκα

Ρόκα: «Αν ήθελα κάτι εύκολο θα ήμουν σε ένα νησί»

Αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλος με τον Πλατανιά στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία είναι ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Ρόκα, που τόνισε πάντως ότι πρέπει να έρχονται βαθμοί μιας και δεν αρκούν μόνο οι εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός στην συνέντευξη τύπου:

Για το παιχνίδι: «Αρχικά πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Στις μεγάλες προσπάθειες όπως κάναμε σήμερα και με δέκα παίκτες έπρεπε να το μεταφέρουμε και σε βαθμούς. Να μην μένουμε μονό στην εμφάνιση, δεν κερδίζεις βαθμούς με καλές εμφανίσεις μόνο. Θεωρώ ότι αξίζαμε παραπάνω απ' ότι τώρα. Το παλέψαμε ως το τέλος το παιχνίδι. Πήγαμε με το 1-0 στα αποδυτήρια και είπαμε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε γκολ και είχαμε και ευκαιρίες. Κρατήσαμε μπάλα, είχαμε κατοχή, τρέξαμε και είχαμε ευκαιρίες. Μετά ήρθε η κόκκινη και το γκολ που δεν το περιμέναμε. Πρέπει να φέρουμε βαθμούς, όχι μόνο καλές εμφανίσεις».

Για το δεύτερο γκολ του Πανιωνίου: «Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην φάση που είμαστε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε στιγμή. Όταν χάνουμε χάνουμε όλοι, όταν κερδίζουμε κερδίζουμε όλοι».

Για την δύσκολη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας του: «Μου αρέσουν τα δύσκολα. Αν ήθελα κάτι εύκολο θα ήμουν σε ένα νησί. Το δύσκολο είναι αυτό που μας “κ@υλώνει”».