Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Όλα ανοιχτά για Χατζηγιοβάνη στην ΑΕΚ, τον γουστάρει ο Μελισσανίδης»!

«Όλα ανοιχτά για Χατζηγιοβάνη στην ΑΕΚ, τον γουστάρει ο Μελισσανίδης»!

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην ΑΕΚ βάζουν στη μεταγραφική τους λίστα ποδοσφαιριστή, ο οποίος «τελειώνει» από τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν μετακόμισαν από το Κορωπί στα Σπάτα δύο αριστεροί μπακ. Ο Νίκλας Χουλτ και ο Εμάνουελ Ινσούα. Τώρα στην Ένωση «ορέγονται» παίκτη για διαφορετική θέση. Τον Τάσο Χατζηγιοβάνη!

Αυτό υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα και προσθέτει πως ο Έλληνας εξτρέμ είναι με το… ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού, αφού οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο δεν έχουν βγάλει αποτέλεσμα.

Εδώ και καιρό οι δύο πλευρές έχουν «παγώσει» κάθε επικοινωνία και την Κυριακή ο Χατζηγιοβάνης επί της ουσίας προανήγγειλε την αποχώρησή του από τους πράσινους, λέγοντας πως θέλει να φύγει με έναν τίτλο και πως ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι εφικτός.

Το όνομα του Χατζηγιοβάνη έχει πέσει στο τραπέζι της ΑΕΚ εδώ και μήνες, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ. Και δεν έχει να κάνει με προπονητή. Δεν είναι δηλαδή ότι τον ήθελε ο Γιαννίκης και τώρα που έφυγε θα περιμένουν τον επόμενο. Διοικητικά προκύπτει θέμα. Όποιος κι αν έρθει το καλοκαίρι να αναλάβει την «ηλεκτρική» καρέκλα του πάγκου της ΑΕΚ, θα του αναφέρουν το όνομα του Χατζηγιοβάνη. Πάντα με την προοπτική πως θα είναι ελεύθερος.

Βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει πρώτα να έχει… ξεμπερδέψει οριστικά με τον Παναθηναϊκό ο παίκτης και μετά να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση. Ως μια άτυπη συμφωνία που έχει με τον Αλαφούζο. «Δεν πειράζω παίκτη σου όσο δεν έχει τελειώσει οριστικά μαζί σου». Αυτό είναι το νόημα.

Ο ίδιος ο Χατζηγιοβάνης, πάντως, έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό. Όχι κάποια μικρομεσαία ομάδα της Τουρκίας, εκτός αν τα λεφτά είναι πάρα πολλά, αλλά ένα πρωτάθλημα προηγμένο. Να πάει, να αγωνιστεί, να φανεί.

Όπως και να ‘χει, εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος της σεζόν, αφού και ο ίδιος ο 24χρονος ακραίους κυνηγός δεν θέλει να ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις μέχρι να λυθεί και τυπικά το θέμα του με τον Παναθηναϊκό.