Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα… σπάει με Παναθηναϊκό, τον είχε «κόψει» η ΑΕΚ κι έφερε Χνιντ-Νεντελτσιάρου!

Πολύ μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, έκανε ο Φραν Βέλεθ. Δεν ήταν έκπληξη, καθώς από τότε που πήγε στους πράσινους στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως είχε συμβεί και στην παρουσία του στον Άρη.

Στα τέλη της σεζόν 2019-20, όταν ήταν δεδομένο πως ο Βέλεθ θα έφευγε από τη Θεσσαλονίκη, η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να τον αποκτήσει πριν τελικά «κλείσει» στον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν στελέχη που ήθελαν τον Ισπανό στόπερ, αλλά τελικά οι θεσμικά πιο άμεσα υπεύθυνοι για τον τότε σχεδιασμό είχαν διαφορετική άποψη.

Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί ότι σε εκείνη τη μεταγραφική περίοδο η Ένωση πήρε τον Νασίμ Χνιντ και τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου που αποτέλεσαν παρελθόν έναν χρόνο αργότερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ