Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με αυτούς για το «διπλό» στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός – Η 11άδα και το δίλημμα

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/4, 19:00).

Το τριφύλλι έχει μπει σε τροχιά Ευρώπης και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος της Super League 1, καθώς πέρα από τη βαθμολογική σημασία που έχει, μια νίκη θα δώσει και έξτρα ώθηση στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον κυριακάτικο αγώνα και ο Παναθηναϊκός θα παίξει αρκετά κλειστά, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις με τα πολύ γρήγορα και ποιοτικά εξτρέμ που διαθέτει.

Η μοναδική αλλαγή από την ενδεκάδα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και τη θέση του θα πάρει είτε ο Κουρμπέλης είτε ο Αλεξανδρόπουλος.

Ένα μικρό προβάδισμα έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, καθώς είναι καλύτερος στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία.

Κάτω από τα δοκάρια, λοιπόν, θα είναι ο Μπρινιόλι. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Κώτσιρας.

Στο κέντρο θα είναι οι Κουρμπέλης ή Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ και Γκατσίνοβιτς, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα παίξουν οι Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ