Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναθηναϊκός

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ένας παλιός... γνώριμος επέστρεψε στη λίστα του Παναθηναϊκού

Αν κάπου "φωνάζει" η εκκίνηση της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, πως χρειάζεται άμεσα... ενισχύσεις το πράσινο ρόστερ, αυτό δεν είναι άλλο απ’ τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Συγκεκριμένα οι θέσεις στο "8" και στο "10", όπου το κενό δείχνει τεράστιο μετά τις αποχωρήσεις των Μαουρίσιο, Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, το επικείμενο "διαζύγιο" με τον Λούκας Βιγιαφάνιες και την υποχρεωτική επιστροφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη Χόφενχαϊμ, μέχρι να ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό και το δικό του status.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ιδανικά, περιμένοντας τις εξελίξεις απ’ την Αργεντινή στην υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο, να έχει τουλάχιστον έναν κεντρικό/δημιουργικό μέσο στο αεροπλάνο που θα πετάξει στις 5 Ιουλίου για το Βάλχζε της Αυστρίας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Κι εκεί έχουν επικεντρωθεί όλες οι προσπάθειες των «πράσινων» τις τελευταίες ημέρες, όπου "χτενίζεται" ακόμη πιο εξονυχιστικά όλη η αγορά απ’ το τμήμα σκάουτινγκ, αλλά και απ’ τον Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέσα στα ονόματα που εξετάζονται το τελευταίο διάστημα απ’ τους "πράσινους" είναι κι αυτό του Ολλανδού μέσου Μαρκ Ντίμερς της Φέγενορντ.

Ο 28χρονος κεντρικός χαφ είχε απασχολήσει έντονα τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι του 2021, όμως, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Φέγενορντ υπέστη έναν τραυματισμό στο γόνατο και βγήκε τότε απ’ το "κάδρο".

Παρέμεινε εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες, έχασε το πρώτο μέρος της χρονιάς κι όταν επανήλθε σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, παραχωρήθηκε απ’ το ολλανδικό κλαμπ για έξι μήνες με μορφή δανεισμού στο Ανόβερο (Β’ Γερμανίας) για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Στη Γερμανία ο Ντίμερς ξαναβρήκε ρόλο και ρυθμό και ήταν βασικός σ’ όλο το β’ μισό της περσινής σεζόν μετρώντας 16 συμμετοχές με μία ασίστ. Επέστρεψε στο φινάλε της χρονιάς στη Φέγενορντ, με την οποία δεσμεύεται έως το 2023, αλλά δεν υπολογίζεται για την επόμενη χρονιά και παραχωρείται εκ νέου.

Με την περίπτωσή του να ξαναμπαίνει εσχάτως στο... μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού, για νέο "φιλτράρισμα".

Ο Μαρκ Ντίμερς