Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έστερσουντ

LIVE: ΠΑΟΚ - Έστερσουντ 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τέλος του αγώνα! Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ!

88' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κεϊτά έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει και ο ΠΑΟΚ κάνει το 3-1.

87' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Κεϊτά κάνει άγαρμπη έξοδο και χτυπά με τις γροθιές τον Πέδρο Ενρίκε με τον διαιτητή να δίνει σωστά το πέναλτι και κίτρινη στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

81' Τρίτη αλλαγή και για την Έστερσουντ. Ο Μπγιέγκστρεμ αντί του Γκόντος.

81' Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης αντί του Μακ.

77' ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Τζάλμα Κάμπος από δεξιά, ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά νικά τον Κεϊτά και κάνει το 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

74' Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ενρίκε περνά αντί του Μπίσεσβαρ.

72' Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Πέλκα ο Κεϊτά αιφνιδιάζεται από την πορεία της μπάλας την ακουμπά ελάχιστα και εκείνη στη συνέχεια προσκρούει στο δεξί κάθετο δοκάρι του πριν απομακρύνουν οι αμυντικοί.

72' Διπλή αλλαγή για την Έστερσουντ. Γκερό και Μπέργκβιστ μπήκαν αντί των Σεμα και Μουκιμπι

66' Σέντρα από τον Κάμπος ο Πρίγιοβιτς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κεϊτά. Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ.

64' Χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Σουτ έξω από την περιοχή από τον Μπίσεσβαρ, ο Κεϊτά δεν απομάκρυνε καλά και ο Μακ προ κενής εστίας αστοχεί.

63' Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας μπαίνει αντί του Σάκχοβ.

60' Ο ΠΑΟΚ παραμένει πολύ κακός. Πάρα πολύ δυσλειτουργικός στον επιθετικό τομέα και δεν απειλεί την άμυνα της Έστερσουντ.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο...

Λήξη α' ημιχρόνου. ΠΑΟΚ-Έστερσουντ 1-1

43' Βρίσκει κενά από την αριστερή πτέρυγα ο ΠΑΟΚ και προσπαθεί να χτυπήσει από εκεί με τον Μακ.

38' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Μάτος δίνει για ακόμα μια φορά τη λύση! Σέντρα του Λέοβατς, επιτόπιο άλμα του Βραζιλιάνου και με το κεφάλι κάνει το 1-1.

37' Κίτρινη κάρτα στον Μουκιμπί.

33' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Στημένη φάση, ο Μάτος γύρισε απειλητικά στο σημείο του πέναλτι, αλλά έπειτα από πολλές προσπάθειες η άμυνα της Έστερσουντ απομάκρυνε.

28' Σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για τον Μπίσεσβαρ η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεϊτά.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ. Ο Νούρι ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι από τη μία ο Ρέι από την άλλη η μπάλα και η Έστερσουντ προηγείται με 1-0.

Τριπλό λάθος από την άμυνα του ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Λέοβατς δεν απομάκρυνε, στη συνέχεια ο Κρέσπο μπερδεύτηκε με τον Ρέι και στο τέλος ο Αργεντινός τερματοφύλακας ανέτρεψε τον Άιες.

20' Πέναλτι για την Έστερσουντ. Κίτρινη κάρτα για τον Ρέι που έκανε την ανατροπή.

12' Μακρινό σουτ του Κρέσπο, η μπάλα καταλήγει άουτ.

5' Τσίμιροτ και Μπίσεσβαρ έπαιξαν ωραία το 1-2, όμως ο πρώτος άνοιξε το κοντρόλ του μπαίνοντας στην περιοχή και έχασε την ευκαιρία να γίνει απειλητικός.

1' Έναρξη του ματς...


Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην σουηδική Έστερσουντ. Παρακολουθείστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης…

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Ρέι – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς – Σάκχοφ, Τσίμιροτ – Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Μακ – Πρίγιοβιτς 

Στον πάγκο θα κάτσουν οι Πασχαλάκης, Ενρίκε, Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Αθανασιάδης και Πέλκας. 

Η ενδεκάδα της Έστερσουντ: Κεϊτά – Μουκίμπι, Παπαγιαννόπουλος, Πίτερσον, Γουίλντγκρεν – Μενσά, Νούρι, Μπαχίρου, Σέμα – Άις, Γκόντος