Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βλάχος

Βλάχος: «Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την απόδοσή μας»

Για την εμφάνιση της εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Γαλλία, τη νίκη αλλά και τον επόμενο αντίπαλο στο χιαστί του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, τη Ρουμανία, μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος. 

"Περιμέναμε ότι οι Γάλλοι θα μας πίεζαν σήμερα, γιατί μετά το λάθος που έκαναν κόντρα στη Γεωργία, η νίκη γι’ αυτούς ήταν μονόδρομος. Εμείς βαθμολογικά ήμασταν αδιάφοροι, αλλά αγωνιστικά δεν πρέπει ποτέ να είμαστε αδιάφοροι και οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Έπρεπε, λοιπόν, να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και αυτό το ματς. Το σκορ στο τρίτο οκτάλεπτο νομίζω ότι οφείλεται ξεκάθαρα στις πολλές αποβολές που κέρδισε ο αντίπαλος. Δυστυχώς οι διαιτητές το συνηθίζουν αυτό, να σφυρίζουν δηλαδή πιο εύκολα για την ομάδα που κυνηγάει το σκορ”, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της εθνικής μας ομάδας, για να συμπληρώσει:

“Πιστεύω όμως ότι ελέγξαμε την κατάσταση, όταν μας πλησίασαν στο γκολ. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά για τρίτο στη σειρά παιχνίδι και στο τέλος βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους και πήραμε τη νίκη που θέλαμε.

Όλοι περιμέναμε την Ολλανδία, αλλά κακώς όπως αποδείχθηκε. Πιαστήκαμε κάπως αδιάβαστοι, αφού στον πρωταθλητισμό όλα μπορούν να συμβούν και πρέπει να περιμένουμε. Η Ρουμανία είναι καλή ομάδα, διαθέτει έναν από τους καλύτερους φουνταριστούς στην Ευρώπη και δεν θα έχει να χάσει τίποτα κόντρα σε μας. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να προκριθούμε, κανένα ματς δεν είναι εύκολο, αλλά η πρόκριση εξαρτάται από τη δική μας απόδοση".