Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΟΝΣΕ

Πόνσε: «Απίστευτο το συναίσθημα, να είμαστε ανταγωνιστικοί στους ομίλους»

Ο Έκι Πόνσε τόνισε πως αποτέλεσε κίνητρο για εκείνον το Champions League ώστε να έρθει στην ΑΕΚ, δήλωσε χαρούμενος που μπόρεσε να βοηθήσει κι εκείνος την Ένωση για να μπει στους ομίλους, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα έχει συναντήσει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού επιθετικού στο Cosmote Sport:

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα, μετά από 12 χρόνια η ομάδα κατάφερε και συμμετέχει ξανά στη μεγαλύτερη διοργάνωση, την πιο ανταγωνιστική. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας και μπόρεσα να βάλω ένα λιθαράκι για να το πετύχουμε. 

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμέναμε να είναι κάπως έτσι. Κάναμε μία πολύ καλή δουλειά σήμερα και μπορέσαμε να μπούμε στους ομίλους του Champions League». 

Για την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ: Έπαιξε ρόλο το Champions League, ήταν ένα έξτρα κίνητρο. Δεν είναι σε κατώτερο επίπεδο από την ομάδα που έρχομαι. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. 

Τι περίμενε να δει στην ΑΕΚ και τι είδε:  Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είδα έναν πολύ μεγάλο επαγγελματισμό. Η αγάπη του κόσμου με έκανε να νιώθω πολύ άνετα, ο τρόπος που μου φέρονται όλοι με κάνει να νιώθω πολύ καλά. Έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα.

Ενώ για τους αντιπάλους της Ένωσης στους ομίλους: Οποιοσδήποτε και να είναι ο αντίπαλος, πρόκειται για πολύ μεγάλες ομάδες. Ανεβαίνουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι, πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας στο Champions League.