Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΛΙΒΑΓΙΑ

Βαρύ πρόστιμο σε Λόπες και Λιβάγια

Βαρύ πρόστιμο περιμένει τους Μάρκο Λιβάγια και Ελντερ Λόπες από τη διοίκηση εξαιτίας των αποβολών τους στο ματς με την Βίντι.

Και για τους δύο υπήρχε πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια. Μεγαλύτερη υπάρχει για τον Λόπες που δέχθηκε απευθείας κόκκινη όταν το ματς ήταν 1-1, η Βίντι είχε κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή και ήθελε 10 λεπτά για να λήξει το παιχνίδι, με τον Πορτογάλο να πηγαίνει πίσω από αντίπαλό του μπροστά στον διαιτητή και να του ρίχνει κουτουλιά! Κινδύνευσε ακόμα και η πρόκριση αφήνοντας την ομάδα με 10 παίκτες.

Δυσαρέσκεια υπάρχει και για τον Λιβάγια, ο οποίος δεν συγκράτησε τα νεύρα του με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη στην συμπλοκή των παικτών στο φινάλε του αγώνα και τώρα κινδυνεύει με βαριά τιμωρία που θα του στερήσει την παρουσία του από πολλά παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ πόνταρε πολλά στον Κροάτη στους ομίλους, την βοήθησε τα μέγιστα να μπει εκεί και για λίγα δευτερόλεπτα που έχασε την ψυχραιμία του δεν θα την βοηθήσει και στους ομίλους σε αρκετά ματς.

Καμπάνα και μάλιστα βαριά περιμένει, λοιπόν, τους δυο παίκτες από τη διοίκηση, η οποία δεν πρόκειται να ανεχτεί ξανά τέτοιες συμπεριφορές, θέλοντας να κόψει από τώρα... μαχαίρι τέτοιες κινήσεις παικτών της που στοιχίζουν στην ομάδα.