Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
214

ΡΑΓΚΜΠΙ: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018-19 στο ράγκμπι στέφθηκε η ΑΕΚ.

Η Ένωση στον μεγάλο τελικό επικράτησε με 36-10 του Προμηθέα και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.

Τους πόντους των πρωταθλητών σημείωσαν οι Γκούμας, Γεωργιάδης, Κλείτσας, Λουκάκης, Χελιώτης, Θεοδωρόπουλος και Αλεφραγκής, ενώ για τον Προμηθέα σκόραραν οι Αριμανάνα και Ανάργυρος.

Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον του τελικού, ξεχώρισε ο αγώνας επίδειξης που έδωσαν στο ημίχρονο οι παίκτες από την Ακαδημία της ΑΕΚ και απέσπασαν το «ζεστό» χειροκρότημα των 300 φιλάθλων που παρακολούθησαν το ματς.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος 9 παικτών. Ακολουθεί, πλέον, η διοργάνωση των 13 παικτών, όπου και πάλι η ΑΕΚ και ο Προμηθέας θα είναι οι διεκδικητές του τίτλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Μιχάλης Κλείτσας, Σταύρος Παπασταύρου, Σταύρος Μπίμπας, Παναγιώτης Αλεφραγκής, Χρήστος αντίνος Γεωργιάδης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Αλέξανδρος Γκούμας, Στάθης Δανιηλόγλου, Άγγελος Λάζαρης, Μάνος Λαλεδάκης, Obi Henroe, Μάριος Σιαλμάς, Λουκάκης, Αλέξανδρος Χελιώτης, Κωνστής Προπονητής: Κώστας Βαρτσάκης.

Προμηθέας: Αριμανάνα Τούκι, Ανδρέας Ψαράκης, Γιώργος Σενίδης, Τόμπι Αντελέκε, Ανάργυρος Σοφιός, Αριστοτέλης Αλ Νεμίρ, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Νίκος Συννεφόπουλος, Στάχυς Φραγκόπουλος. Προπονητής: Βασίλης Τσαγκάνης.