Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπάνκι για Χάντερ: «Δεν έπαιξε γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση»

Μπάνκι για Χάντερ: «Δεν έπαιξε γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση» - Τί είπε για την ήττα από το Περιστέρι και το μέλλον του

Ο Λούκα Μπάνκι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ΑΕΚ στην τρίτη περίοδο κόντρα στο Περιστέρι, έδωσε το στίγμα του όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα και μίλησε για την μη συμμετοχή του Βινς Χάντερ.

Πάντως, όσον αφορά το θέμα του Αμερικάνου σέντερ, από την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ τονίζουν ότι ως φυσική παρουσία βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και πως δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, καθώς έκανε θεραπεία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της "Ένωσης" σχολίασε: 

«Είναι μια κακή ήττα, αλλά πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι. Παρά τον μικρό χρόνο προετοιμασίας και το μικρό ρόστερ προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί. Η προσέγγιση στην τρίτη περίοδο ήταν διαφορετική και δεν είχαμε συνέπεια. Ήμασταν ικανοί να κάνουμε επαναφορά και να παίξουμε μέχρι την τελευταία κατοχή. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι στο Περιστέρι και να ισοφαρίσουμε τη σειρά».

Για τον Χάντερ: «Ο Χάντερ δεν έπαιξε γιατί δεν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση το πρωί. Είναι το πιο σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας, είναι μέρος της σεζόν. Υπάρχουν δομικά θέματα στην ομάδα. Είναι εύκολο να δηλώνεις παρών όταν τα πράγματα είναι καλά, είναι δύσκολο να φωνάζεις παρών στα δύσκολα και αυτό είναι το πιο δύσκολο».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Δεν θεωρώ πως είναι η ώρα να μιλήσω γι αυτό. Ξέρω ότι έχουν γραφτεί κείμενα στο διαδίκτυο. Φυσικά έχουμε μιλήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι φυσιολογικό. Σκοπεύω να τελειώσω τη σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε. Τώρα δεν είναι προτεραιότητα αυτό, τώρα πρέπει να εστιάσουμε τα παιχνίδια. Δεν συμφωνώ πως έχει τελειώσει η σεζόν. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια».