Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μωραΐτης: «Μου είχε λείψει να παίζω»

Μωραΐτης: «Μου είχε λείψει να παίζω»

Ο Δημήτρης Μωραΐτης πήρε χρόνο συμμετοχής στον πρώτο μικρό τελικό με το Περιστέρι  και σε δηλώσεις του εξήγησε πως το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να αποδείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ.  

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός γκαρντ:

Για το γεγονός ότι ενίσχυσε την ομάδα μετά από καιρό: «H αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει, αλλά προείχε να βοηθήσω την ομάδα πιο πολύ επειδή είχαμε πολλούς τραυματισμούς και έπρεπε να τη βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορούσα».

Για το τι θέλει να δείξει στο υπόλοιπο της σεζόν και τι θέλει να βελτιώσει: «Πιστεύω πως πρέπει να βελτιώσω τα πάντα. Πιο πολύ να μπω σε ρυθμό αγώνα επειδή ήμουν εκτός για αρκετό διάστημα. Να βοηθήσω την ομάδα μου και να αποδείξω στον προπονητή μου ότι μπορώ να το κάνω και να πηγαίνουμε να κερδίσουμε τους αγώνες».

Για το αν περίμενε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες τη φετινή σεζόν: «Δεν μπορώ να στο πω εγώ αυτό, προσπαθώ πάντα να κάνω το καλύτερο για τον εαυτό μου και την ομάδα παντού. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή αν θα με βάλει ή όχι. Πιστεύω πως έχω παίξει αρκετά, παρά το γεγονός ότι είχαμε τραυματισμούς».