Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λιβάγια: Ο Κωστένογλου άλλαξε πολλά πράγματα, κάνω αυτά που μου ζητάει»

Λιβάγια: «Ο Κωστένογλου άλλαξε πολλά πράγματα, κάνω αυτά που μου ζητάει»

Για ακόμη ένα ματς ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και δίκαια πήρε και το βραβείο του MVP μετά το παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε μετά τον αγώνα για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή με τον νέο προπονητή, ενώ όσον αφορά τον ίδιο, σχολίασε πως με τον Νίκο Κωστένογλου έχει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε τον έλεγχο. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα. Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες λόγω των εθνικών δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο».

Όσο για τη συνέχεια: «Παίζουμε με τον Παναιτωλικό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αν αισθάνεται πιο ελεύθερος με τον Κωστένογλου: «Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου, αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερο ελευθερία».