Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παπαθεοδώρου: «Κάναμε σοβαρή προσπάθεια και είμαστε αισιόδοξοι»

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο»

Στην προσπάθεια των παικτών του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη σημερινή Media Day ο τεχνικός του δικεφάλου:

«Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τους παίκτες, να μεταδώσουμε την φιλοσοφία μας και τον τρόπο με τον οποίον θέλουμε να παίζουμε. Θα έλεγα ότι ο χρόνος είναι εχθρός και σύμμαχος μαζί.

Φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει νωρίτερα και αυτό μας έχει δημιουργήσει μία πίεση για να περάσουμε την φιλοσοφία σε μικρότερο χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε κάνει μία σοβαρή προσπάθεια και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουμε την χρονιά σε ένα καλό επίπεδο. Όχι ιδανικό, αλλά καλό για να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Τα τελευταία δύο φιλικά ήταν υψηλού επιπέδου. Παίξαμε κόντρα σε δύο δυνατές ομάδες, είδαμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε πράγματα να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε. Η απουσία κάποιων παικτών μας πήγε λίγο πίσω, αλλά ο χρόνος όσο περνά λειτουργεί υπέρ μας.

Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε το χρόνο μας ώστε οι τραυματίες να μπουν στην ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα και όλο αυτό χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από όλους».