Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Volley League - «Άκυρο» από Στάροβιτς σε Παναθηναϊκό: Δεν γυρίζει για τους τελικούς του πρωταθλήματος!

«Άκυρο» από Στάροβιτς σε Παναθηναϊκό: Δεν γυρίζει για τους τελικούς της Volley League!

Ήταν Μάιος του 2017, όταν στον τελευταίο τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, ο Στάροβιτς δήλωσε αδυναμία να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, δίνοντας τη θέση του στον Σακόγλου.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά στον Παναθηναϊκό.

Παρά τις υπερπροσπάθειες των πράσινων, προπονητή, συμπαικτών και διοίκησης, ο Σέρβος άσος αποφάσισε ότι δεν θα επιστρέψει για τους τελικούς της Volley League και θα παραμείνει στη Σερβία, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς τον βασικό διαγώνιο της στο Final 4 και ουσιαστικά «ψαλιδίζοντας» τις ελπίδες της για κάτι σπουδαίο.

Ο Στάροβιτς επικαλέστηκε πιθανό τραυματισμό μετά τη δίμηνη απραξία του, κάτι βεβαίως που υφίσταται και για όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες και αντιπάλους.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τον καλύψει, του προσέφερε γκαραντί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, οι συμπαίκτες του και ο Ανδρεόπουλος προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά ο Στάροβιτς ειδοποίησε πως δεν πρόκειται να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς έκρινε παράλογη την απόφαση επανέναρξης του πρωταθλήματος, τη στιγμή που στις περισσότερες και προηγμένες στο βόλεϊ χώρες διεκόπη οριστικά η διοργάνωση.

Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κατέβει με σύνθεση ανάγκης στους τελικούς και με έναν εκ των σημερινών του ακραίων να αλλάζει θέση στο φινάλε του πρωταθλήματος για να αντικαταστήσει τον Στάροβιτς.