Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Volley League Γυναικών: Αφαίρεση 7 βαθμών από τον Πανναξιακό

Volley League Γυναικών: Αφαίρεση 7 βαθμών από τον Πανναξιακό

Με ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών τιμωρήθηκε ο Πανναξιακός από τον αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Νάξου έχει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση. Μετά την τιμωρία του, ο Πανναξιακός θα έχει 2 βαθμούς και θα πάει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Θυμίζουμε ότι η τελευταία ομάδα υποβιβάζεται απευθείας στην Pre League.

Η τιμωρία της ομάδας της Νάξου αφορά την περσινή σεζόν. Ο Πανναξιακός δεν είχε κατέβει στο ματς με τον Ολυμπιακό στις 6 Φεβρουαρίου του 2021. Τότε η ομάδα της Νάξου είχε μηδενιστεί και στη συνέχεια αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα, το οποίο τελικά διακόπηκε οριστικά.

Ακόμη, σύμφωνα με τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για όσα συνέβησαν για το ματς με τον Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

"Ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 19ης Ιανουαρίου 2022 επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

Στο σωματείο ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών από το πρωτάθλημα της Volley League Α1 Γυναικών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ-ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

Στον Θεόδωρο Τσαδήμα, αθλητή του σωματείου ΑΣ ΑΡΗΣ κατά τον χρόνο τέλεσης της παράβασης, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ (50 €) και στο σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ-ΑΣ ΑΡΗΣ.

Στο σωματείο ΑΕΚ την ποινή της τιμωρίας της έδρας του για  μία (1) αγωνιστική ημέρα και της χρηματικής ποινής συνολικού ποσού χιλίων επτακοσίων πενήντα ευρώ (1750 €).

Στον υπεύθυνο COVID του σωματείου ΑΕΚ, κ. Ελευθέριο Αρχόντη , την ποινή της απαγόρευσης παραμονής στον αγωνιστικό χώρο όταν η ομάδα του αγωνίζεται για διάστημα 1 μηνός από τη δημοσίευση της απόφασης και χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €)

Οι παραπάνω ποινές αφορούν τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Στο σωματείο ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Ανδρών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ αφαίρεση τεσσάρων (4) βαθμών από το πρωτάθλημα του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωταθλήματος Ανδρών που συμμετέχει.

Στο σωματείο ΓΠΣ ΕΡΜΗΣ αφαίρεση έξι (6) βαθμών από το πρωτάθλημα του Υποομίλου ΤΕ Λέσβου του Ι’ Ομίλου της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωταθλήματος Γυναικών που συμμετέχει".