Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φόρμουλα 1

Τότε θα βγει η απόφαση των αγωνοδικών για το συμβάν Χάμιλτον-Φερστάπεν

Το συμβάν ανάμεσα στον Χάμιλτον και τον Φερστάπεν στον 48ο γύρο του γκραν πρι  στο Ιντερλάγκος συνεχίζει ακόμα να βρίσκεται στην επικαιρότητα, με τη FIA να ανακοινώνει πως η τελική απόφαση για το αν θα τιμωρηθεί η κίνηση του Ολλανδού οδηγού της Red Bull θα γίνει γνωστή σήμερα, όταν και θα ξεκινήσει το αγωνιστικό τριήμερο στην πίστα του Λοσάιλ, στο Κατάρ.

Θυμίζουμε πως μετά τη δημοσιοποίηση του on board πλάνου της Φόρμουλα 1 από τη «μονομαχία« των δύο διεκδικητών του τίτλου, η Mercedes ζήτησε την επανεξέταση του συμβάντος, καθώς οι αγωνοδίκες στην αρχική τους απόφαση δεν είχαν τιμωρήσει τον Φερστάπεν.

Εκπρόσωποι των δύο ομάδων συναντήθηκαν με τους αρμόδιους για να παρουσιάσουν τις θέσεις του πάνω στο ζήτημα, με τον Χάμιλτον να τονίζει πως στηρίζει τη Mercedes και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να κάνει λόγο για ένα αγωνιστικό συμβάν.

Απομένουν τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Άμπου Ντάμπι), με τον Φερστάπεν να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών με 332,5 βαθμούς και τον Χάμιλτον να ακολουθεί με 318,5.