Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΧΡΗΣΤΟΥ

Χρήστου: «Χρειαζόταν υπέρβαση για να ανέβω στο βάθρο»

Στην υπέρβαση που χρειάστηκε για να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα 100 ύπτιο στο ευρωπαϊκό 25άρας πισίνας στάθηκε ο Απόστολος Χρήστου.

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού βελτίωσε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ και ανέβηκε στο βάθρο παρόμοιας διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το μετάλλιο. Φάνηκε ότι χρειαζόταν υπέρβαση για να ανέβω στο βάθρο. Ήταν η δεύτερη κούρσα που έκανα κάτω από τα 50 δευτερόλεπτα και ένα ακόμα πανελλήνιο ρεκόρ. Χαίρομαι που η προσπάθεια που κάνω στην 25άρα πισίνα, αμείβεται» σημείωσε ο Απόστολος Χρήστου. 

Ο προπονητής του Παναγιώτης Βελέντζας, τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια στον Απόστολο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη δουλειά που κάνουμε και τη προσπάθεια που καταβάλει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας που μας στηρίζουν και υποστηρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό ένας κολυμβητής που είναι για μεγάλη πισίνα, να μπορεί να κατακτά μετάλλια σε 25άρα και να βρίσκεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Τα πανελλήνια ρεκόρ που σημειώνει και η βελτίωση του κούρσα με κούρσα, δείχνουν την ποιότητα του κολυμβητή».