Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΟΛΑΚ

Στίβος - Πρόβλημα στη μέση η Πόλακ

Ένα πρόβλημα στη μέση βάζει «φρένο» στην προετοιμασία της Ελένης Πόλακ και θέτει αν αμφιβόλω την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα γίνει τον Μάρτιο στο Βελιγράδι. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μαγνητική τομογραφία, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων, η οποία έδειξε πως έχει μικρές κήλες, που της προκαλούν πόνους. 

«Οι πόνοι που έχει η  Ελένη δεν της επιτρέπουν να γυμναστεί κανονικά. Δεν είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αρχικά θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα αποθεραπείες που έχει συστήσει ο γιατρός και θα περιορίσουμε τον όγκο προπόνησης», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μανώλης Καραγιάννης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «... ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τους αγώνες του χειμώνα. Θα αξιολογήσουμε βήμα-βήμα την κατάσταση. Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει, ο πρώτος αγώνας είναι στις 3 Φεβρουαρίου στην Οστράβα».

Η 25χρονη Πόλακ, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 4,71 μ. από τον χειμώνα του 2021, ευελπιστεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να είναι παρούσα στο Παγκόσμιο του Βελιγραδίου.