Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απέλαση για τον Τζόκοβιτς, έχασε την έφεση, δεν παίζει στο Australian Open!

Απέλαση για τον Τζόκοβιτς - Έχασε την έφεση και δεν παίζει στο Australian Open!

Στο κενό έπεσε τελικά η προσπάθεια του Νόβακ Τζόκοβιτς να ανατρέψει την αφαίρεσης της βίζας του και να αγωνιστεί στο Australian Open!

Μετά από μία μαραθώνια ακροαματική διαδικασία, η οποία κράτησε έξι ώρες, οι δικαστές ανακοίνωσαν το πρωί της Κυριακής την απόφασή τους, η οποία δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσε ο Σέρβος.

Οι τρεις δικαστές αποφάσισαν να απορρίψουν την ένσταση του «Νόλε» που θα πρέπει να μπει στο πρώτο αεροπλάνο και να αποχωρήσει από την Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας οι δύο από τους τρεις δικαστές ήταν ιδιαίτερα σκληροί προς την πλευρά του Τζόκοβιτς. Ωστόσο, τελικά η απόφαση της απέλασης ήταν ομόφωνη.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν είναι εφέσιμη, αφού, μετά από επιλογή του 34χρονου τενίστα, το δικαστήριο έγινε με τρεις και όχι έναν δικαστή ακριβώς για αυτό τον λόγο. Η πλευρά του «Νόλε» ήθελε να παρθεί μία απόφαση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μόνο που δεν ήταν αυτή που επιθυμούσε.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από την ειδική επιτροπή του υπουργείου Μετανάστευσης, ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να αναχωρήσει από την Αυστραλία με την πρώτη διαθέσιμη πτήση της εταιρίας που θα επιλέξει. Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Σέρβος σε πρώτη φάση δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά θα μεταβεί στο Κατάρ.

Το σκεπτικό της απόφασης των δικαστών θα γίνει γνωστό τις αμέσως επόμενες μέρες.