Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η αντίδραση της οικογένειας Τζόκοβιτς μετά την απέλαση του Σέρβου από την Αυστραλία

Η αντίδραση της οικογένειας Τζόκοβιτς μετά την απέλαση του Σέρβου από την Αυστραλία

Η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε το δικό της μήνυμα μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Αυστραλίας να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου τενίστα και να τον διώξει από τη χώρα.

Η οικογένεια Τζόκοβιτς κάνει λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, ενώ τονίζει ότι ο Νόλε θα βγει πιο δυνατός από τα όσα έγιναν στην Αυστραλία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η οικογένεια του Τζόκοβιτς:

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την απόφαση του Δικαστηρίου να απελάσει τον Νόβακ. Η απόφαση αυτή δεν είχε να κάνει μόνο με τον αθλητισμό και την συμμετοχή του στο πρώτο Grand Slam της σεζόν στο οποίο ο Νόβακ κυριαρχεί για μία δεκαετία, αλλά είχε να κάνει με πολιτικά συμφέροντα που είχαν εμπλοκή στην υπόθεση. Παρά την σκανδαλώδη συμπεριφορά τους απέναντι στον Νόβακ, πιστεύουμε πως το άθλημα θα κερδίσει. Πιστέψαμε πως η αρχική απόφαση του Δικαστηρίου θα γινόταν αποδεκτή και σεβαστή – ότι ο Νόβακ είχε έγκυρη visa- και πως η δικαιοσύνη θα έλαμπε χωρίς άλλα συμφέροντα στη μέση.

Είναι δύσκολη περίοδος ιδιαίτερα για τον Νόβακ αλλά αυτό που θα κάνουμε όλοι μας είναι να στηρίξουμε την οικογένειά μας και τον Νόβακ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα είμαστε εδώ να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει και πάλι την ενέργεια, την πίστη του στο άθλημα και πάνω από όλα το fair play που απουσίαζει από την συγκεκριμένη περίπτωση. Είμαστε περήφανοι γι αυτόν, για το το θάρρος, τη δύναμη και την ακεραιότητα που έδειξε. Πιστεύουμε πως θα βγει πιο δυνατός από αυτή την κατάσταση και πως θα αποδείξει σύντομα ότι είναι ένας πρωταθλητής και ένας καλός άνθρωπος.

Οικογένεια Τζόκοβιτς”.