Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
3

Η απάντηση του Απόλλωνα στις καταγγελίες του Ίσμαελ

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης απάντησε με έξι σημεία στις καταγγελίες του Βαλεριέν Ίσμαελ, ο οποίος είχε υποστήριξε ότι απειλήθηκε από τον πρόεδρο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Οι κυανόλευκοι τονίζουν πως δεν αποχώρησε ο Γάλλος προπονητής, αλλά απολύθηκε και πως για να απειληθεί από τον πρόεδρο της ομάδας, θα πρέπει να μιλούν την ίδια γλώσσα, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμβαίνει.

Η θέση του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Ίσμαελ είναι η εξής:

«1. O κ. Ίσμαελ δεν αποχώρησε από την ομάδα αλλά απολύθηκε. Αξίωσε μάλιστα μεγαλύτερη αποζημίωση από αυτή που προέβλεπε το συμβόλαιό του και τελικά πήρε ένα μικρό ποσό παραπάνω. Άρα κακώς λέει ότι δεν μπορούσε να δουλέψει αφήνοντας να εννοηθεί ότι αποχώρησε. Απολύθηκε.

2. Ο κ. Ίσμαελ απολύθηκε περίπου μια εβδομάδα μετά το ματς με την Λάρισα. Αν απειλήθηκε όπως λέει γιατί δεν παραιτήθηκε μετά το ματς;

3. Για να απειληθεί όπως υποστηρίζει από τον πρόεδρο της ομάδας θα πρέπει να μιλούν την ίδια γλώσσα. Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν συμβαίνει.

4. Ο κ. Ίσμαελ έχτισε μια ομάδα μόνος του, με αποκλειστικά δικές του επιλογές και παρά την κακή εικόνα και τα ελάχιστα φιλικά προετοιμασίας επέμενε αρχικά ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα. Του προτάθηκε ότι αν θέλει η ομάδα μπορεί να ενισχυθεί, αρχικά διαφώνησε και τελικά ζήτησε παίκτες για να αντικαταστήσουν αυτούς που είχε φέρει. Το είπε άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, στο οποίο φάνηκε ότι τελικά η ομάδα δεν ήταν έτοιμη.

5. Είναι προφανές ότι ο κ. Ίσμαελ επιδιώκει να δικαιολογήσει στους συμπατριώτες του την απόλυσή του και γι’ αυτό κοινοποιεί το μήνυμά του σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

6. Οι προπονητές συνήθως, πριν αποχωρήσουν από μια ομάδα αποχαιρετούν τους παίκτες. Ο κ. Ίσμαελ δεν έκανε ούτε αυτό».