Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγγέλου: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ο αγώνας κρίθηκε στα λάθη μας»

Αγγέλου: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, ο αγώνας κρίθηκε στα λάθη μας»

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου σε δηλώσεις του στάθηκε στους πολλούς πόντους που βρήκε ο ΠΑΟΚ από λάθη της δικής του ομάδας, τα οποία έφεραν την ήττα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας προπονητής:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν σε πολύ καλή βραδιά απόψε. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι ιδιαίτερα πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα και το ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε δέκα πόντους από δεύτερες επιθέσεις και στο δεύτερο δύο. Το σημείο που έκρινε το παιχνίδι ήταν οι 23 πόντοι που δεχθήκαμε από λάθη.

Επίσης στο 80-75 έγιναν 4-5 φάσεις που είχαν αρνητική εξέλιξη σε μας. Είχαμε τρία σουτ, το ενδιάμεσο σουτ του Κάιζερ που ήταν φάουλ, δύο άστοχα τρίποντα και στο 82-75 δεχθήκαμε το τρίποντο του Γκος από λάθος της άμυνας. Και μετά είχαμε τα νεύρα του Λάκι. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τη μαχητικότητα που δείχνουμε, την προσπάθεια που κάνουμε για να ελέγξουμε τα παιχνίδια και να δούμε τη συμπεριφορά στα κρίσιμα σημεία», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το ότι ο Άρης δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο της αμυντικής ομάδας, είπε: «Τα 14 τρίποντα του ΠΑΟΚ ήταν σημαντικά εκ των οποίων κάποια ήταν καθοριστικά σημεία. Ο Χρυσικόπουλος ήταν καθοριστικός, ήταν ώριμος… καταπληκτικός. Είναι δύσκολο να ελέγξεις ένα παιχνίδι όταν το ποσοστό τριπόντου του αντιπάλου είναι πάνω από 39% και ταυτόχρονα όταν δέχεσαι πολλούς πόντους από λάθη. Πρέπει να μην κάνεις λάθη, να μη χάνεις ριμπάουντ αλλά εμείς κάναμε το αντίθετο. Ο αντίπαλος είχε οργανωμένη ευστοχία».

Σε ερώτηση για το αν προτίθεται να προχωρήσεις σε αλλαγές, είπε: Όχι. Εγώ λέω ότι αυτή η ομάδα διαμορφώνεται… καταλαβαίνω τη στεναχώρια και την πίεση. Είμαστε σε μια κατάσταση που υπάρχει η πίεση για τον κόσμο, την ιστορία του συλλόγου. Αν υπήρχε κάτι για το καλό, θα το κάναμε. Δεν υπάρχει. Δεν πρέπει λοιπόν να χάσουμε τις σχέσεις με τα παιδιά, την αλήθεια που πρεσβεύουμε, το ποιος παίρνει την ευθύνη και ποιοι στηρίζουν αυτή την ομάδα. Περιμένουμε μια δύσκολη διάρκεια, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί».