Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΙΝΤΕΟ - Ντουάρτε: «Τρελάθηκα όταν είδα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

ΒΙΝΤΕΟ - Ντουάρτε: «Τρελάθηκα όταν είδα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

Ο Λερίν Ντουάρτε παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Άρη και αναφέρθηκε στους λόγους της επιλογής των «κίτρινων».

Ο Ολλανδός μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό που ένιωσε συγκεντρώνοντας στοιχεία για τον Άρη αλλά και βλέποντας την ατμόσφαιρα στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Ντουάρτε μίλησε στο ARIS FC TV, μίλησε επίσης για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους προσωπικούς του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που μου έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω ότι υπάρχει πολύ φανατικό κοινό και θα κάνω ο'τι μπορώ για να δώσω χαρά σε αυτόν τον κόσμο».

-Ποιοι είναι οι στόχοι του με τον Άρη ;

«Όταν οι εκπρόσωποι μου μου μίλησαν για τον Άρη αμέσως μου κινήθηκε το ενδιαφέρον και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο και έψαξα, την ιστορία της ομάδας. Απ'τη στιγμή που έγινε η προσέγγιση ήθελα να έρθω να τα δω όλα από κοντά. Την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο μου άρεσαν πολύ.

- Τι ήταν αυτό που τον έπεισε να υπογράψει στον Άρη ;

«Έχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Θέλω να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ακόμα και η υποδοχή που έγινε στο αεροδρόμιο ήταν πολύ θερμή. 

- Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Λερίν Ντουάρτε ;

«Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω περισσότερα από αυτά που έχει δει ο κόσμος στα βίντεο. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο. 

- Τι του αρέσει να κάνει περισσότερο μέσα στο γήπεδο ;

«Μου αρέσει να κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ομαδικό παίκτης θέλω η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της και μέσα από την ομαδική επιτυχία να έρχεται και η προσωπική».

- Για το γεγονός ότι ο Άρης συμμετέχει στο Europa League ;

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι ο Άρης αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους που με ώθησε να έρθω εδώ.  Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

- Τι μήνυμα θα έστελνε στους φίλους του Άρη ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ήδη λαμβάνω πολλά μηνύματα από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο».