Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
124

Επιλέγει μεταξύ Μαντσίνι-Φιλιποτό ο Άρης, πλησιάζει σε στόπερ

Ντάνιελ Μαντσίνι και Ρομέν Φιλιποτό υπήρξαν συμπαίκτες φέτος στην Οσέρ και πλέον διεκδικούν μία θέση στο ρόστερ του Άρη. Μάλιστα, οι κίτρινοι έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις και με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η περίπτωση του Μαντσίνι παρουσιάζει μεγαλύτερες δυσκολίες. Ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει στη Μπορντό, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της γαλλικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η Οσέρ ενδιαφέρεται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, αλλά οι απαιτήσεις της Μπορντό καθιστούν δύσκολη την περίπτωσή του. Πάντως, ο Άρης μπήκε σε διαδικασία ενασχόλησης με τον Μαντσίνι από τη στιγμή που έλαβε τις διαβεβαιώσεις ότι ο παίκτης μπορεί να έρθει ως ελεύθερος.

Σε ό,τι αφορά τον Ρομέν Φιλιποτό, ο 31χρονος Γάλλος έχει συμβόλαιο με την Οσέρ, αλλά η ενημέρωση που έχουν οι επιτελείς του Άρη είναι ότι μπορεί να αποδεσμευτεί από τη γαλλική ομάδα και με αυτήν την προοπτική μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων, αλλά και κατάθεσης επίσημης πρότασης. Βάσει του αρχικού πλάνου των κίτρινων, ένας από τους δύο παίκτες θα αποκτηθεί και το κριτήριο, πέρα από τη δεδομένη άποψη για το αγωνιστικό ποιόν του καθενός, είναι το οικονομικό.

Στο μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών για να θωρακιστεί η ομάδα και στο κέντρο της άμυνας. Η πρώτη επιλογή τους ήταν ο Αλεχάνδρο Γκάλβεθ, αλλά η οικονομική διαφορά τους οδήγησε σε άλλες λύσεις.