Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οξύνεται η κόντρα μεταξύ Α.Σ. και ΚΑΕ και Άρη

Οξύνεται η κόντρα μεταξύ Α.Σ. και ΚΑΕ και Άρη

Από την ανοιχτή συνέλευση της περασμένης εβδομάδας ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε δείξει τη διάθεσή του να μην ικανοποιήσει στο 100% το αίτημα του Α.Σ. Άρης για τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ και αυτό επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή Γ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Η ΚΑΕ κατέθεσε τον ισολογισμό και όχι τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε ο Α.Σ., μιας και δεν αναφέρονταν οι διακανονισμοί με πιστωτές και σε ποιο σημείο βρίσκονται και ούτε φυσικά η συνολική οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ όσον αφορά τα χρέη και τις υποχρεώσεις της.

Βέβαια, είχε προηγηθεί μία κίνηση από την ΚΑΕ που δεν συνηθίζεται όταν πρόκειται για ενημέρωση των μελών του Α.Σ., ο οποίος είναι και μέτοχος με το 10%.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος την Παρασκευή είχε ζητήσει να υπογραφεί ρήτρα εμπιστευτικότητας από τα μέλη που θα έβλεπαν τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ, ένα αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό.

Ουσιαστικά, λοιπόν, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, με τον Α.Σ. να είναι διατεθειμένος να καταθέσει εκ νέου εγγράφως αίτημα για την αναλυτική οικονομική ενημέρωση από την ΚΑΕ.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, τότε ο Ερασιτέχνης Άρης ως μικρομέτοχος της εταιρείας είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά. Βέβαια, από τη στιγμή που υπάρχει μεγαλομέτοχος του 90%, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για τον Α.Σ. Όμως, μία τέτοια κίνηση θα δείξει ότι οι δύο πλευρές πλέον μπαίνουν σε συνθήκες… πολέμου.

Η αγωνία στον κόσμο αυξάνεται, δεδομένου ότι ο χρόνος περνάει και τίποτα θετικό δεν έχει υπάρξει στο μπασκετικό τμήμα σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ άπαντες περιμένουν την αυριανή συνάντηση του Γουλιέλμου με την ομάδα Αρβανίτη για το ενδεχόμενο συνεργασίας, ώστε να δοθούν λύσεις σε άμεσα προβλήματα, όπως το «ban».