Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΤΕΟ

Σφήνα από Βέλγιο για Ματέο Γκαρσία

Οι Ισπανοί εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός και ο Άρης έχουν μια βασική αντίπαλο, η οποία είναι η Άντερλεχτ. 

Η υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού απέκτησε διαστάσεις σαπουνόπερας. Είναι προφανές ότι γίνεται… μάχη για την απόκτησή του, εδώ και τουλάχιστον τέσσερις μήνες ασχολήθηκαν μαζί του μια ντουζίνα ομάδες και αυτή τη στιγμή επικρατεί η αίσθηση ότι ο παίκτης θα παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πριν από περίπου δύο ημέρες, οι Ισπανοί θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Χθες και μετά το δυνατό μπάσιμο του Άρη, παρουσίασαν ανατροπή δεδομένων και σημείωσαν μάλιστα ότι ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας είναι υπέρ της παραχώρησης του παίκτη στους Θεσσαλονικείς.

Νεότερες πληροφορίες θέλουν την ισπανική ομάδα να διαπραγματεύεται και με την Άντερλεχτ. Για την ακρίβεια, καιρό τώρα είναι γνωστό ότι η ομάδα του Βελγίου έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη. Μένει να φανεί, αν οι Βέλγοι θα προκαλέσουν νέα αλλαγή δεδομένων.