Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δεληζήσης

Δεληζήσης: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

Ο Γιώργος Δεληζήσης έστειλε μήνυμα ανατροπής ενόψει του δεύτερου αγώνα του Άρη με τη Μόλντε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ήδη είναι μπροστά στο σκορ με 3-0. Είμαστε αισιόδοξοι, δουλέψαμε αρκετά και θα παλέψουμε για να το γυρίσουμε. Πρέπει να βγάλουμε χαρακτηριστικά όπως είναι καρδιά και η ψυχή μας, όπως επίσης και να ανταποκριθούμε στο τακτικό πλάνο, ούτως ώστε μ’ ένα γρήγορο γκολ θα μπούμε στο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά.

Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε και στην… ομορφιά του ποδοσφαίρου. «Όλοι το πιστεύουμε. Έχουν γίνει μεγαλύτερες ανατροπές στο ποδόσφαιρο. Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση και πίστη. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο. Όχι να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ από το πρώτο λεπτό αφήνοντας κενή την άμυνα, αλλά να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι».

Τέλος ο Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχε  με τους συμπαίκτες του. «Πράγματι μιλήσαμε για τον πρώτο αγώνα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα και το 3-0 δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εικόνας μας, αλλά των λαθών μας. Ο περιορισμός των λαθών είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε».