Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΚΟΥΤΙ

"Εκεί μπλόκαρε του Γκούτι για Άρη"

Ο Άρης «κυνήγησε» την περίπτωση του Γκούτι ως αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων. Παρ’ όλα αυτά, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχώρησε, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Ισπανού κόουτς.

Ο ατζέντης του Γκούτι Σάντος Μάρκες παραδέχτηκε πως υπήρξαν επαφές των δύο πλευρών και μάλιστα τόνισε πως ο 42χρονο προπονητής ενδιαφερόταν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων, αλλά τα πάντα «κόλλησαν» στο οικονομικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Γκούτι ήθελε να δουλέψει στον Άρη. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να γευτεί το ελληνικό πρωτάθλημα κι έφτασε κοντά, ωστόσο η συμφωνία χάλασε στο οικονομικό. Για την ακρίβεια, περιμέναμε υψηλότερη οικονομικά πρόταση. Ωστόσο, αυτή που μας έστειλε επίσημα η διοίκηση της ομάδας απείχε αρκετά από τις απαιτήσεις μας. Μεταξύ άλλων υπήρξε διαφορά και στην προμήθεια που αφορούσε στη μετακίνηση του Γκούτι.

«Πράγματι, ο Άγγελος (σ.σ. Χαριστέας) ήρθε στη Μαδρίτη και είχε πριβέ συνάντηση με τον Γκούτι. Του εξήγησε το πλάνο και το πώς θα ταίριαζε ο πελάτης μου σε αυτό και δεν σας κρύβω ότι ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, το οικονομικό αποτέλεσε την αιτία που δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά ο Γκούτι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μελλοντικά με τον Άρη».