Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λι

Πρόβλημα στο γόνατο ο Λι, στον… αέρα η μεταγραφή του στον Άρη

Την περασμένη Παρασκευή ο Μάρκους Λι το βράδυ ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αρη.

Ο Αμερικανός σέντερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου, προκειμένου να πλαισιώσει τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Τζόρτζε Γκάγκιτς στην φροντ λάιν του Άρη, ωστόσο, η μεταγραφή του βρίσκεται στον… αέρα, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τις εξετάσεις του!

Ο 25χρονος παίκτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει πρόβλημα στο γόνατο με τον μηνίσκο. Τις επόμενες ώρες ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από το ιατρικό τιμ του Άρη, προκειμένου να φανεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του και στη συνέχεια θα αποφασιστεί εάν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάρκους Λι δεν αγωνίστηκε στα φιλικά παιχνίδια με Κολοσσό Ρόδου και Πανιώνιο, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να περιμένει πλέον με αγωνία τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ώρες. Στη συνέχεια θα παρθεί και η τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 25χρονο σέντερ.