Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
21

Τα χρήματα που αξιώνει ο Αστέρας για Κυριακόπουλο και το ιταλικό… limit up!

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης. Ίσως πιο «hot» ακόμα και από τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος βλέπει με το… σταγονόμετρο την ενδεκάδα των κυανοκίτρινων και «ξεχαρμανιάζει» κυρίως μέσω των εμφανίσεων με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο Κυριακόπουλος αναδείχτηκε από τις ακαδημίες των Αρκάδων και αφού καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα και «έφτιαξε» το όνομά του, τον περασμένο Γενάρη υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Πόσο όμως κοστολογούν τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ αυτή την περίοδο οι ιδιοκτήτες της ομάδας της Τρίπολης Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος;

Το σίγουρο είναι πως στον Αστέρα δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, όπερ σημαίνει πως οι «Μπακοκαϋμενάκηδες» δεν περιμένουν τις… περήφανες πωλήσεις για να «ζήσουν» την ομάδα τους και να εγγυηθούν την εύρυθμη λειτουργία της.

Κι όπως μας έχει διδάξει η ιστορία τους στην αρκαδική ομάδα, είναι από εκείνη την πάστα των παραγόντων που ναι μεν πουλάνε, αλλά με ακριβό αντίτιμο.

Για να έρθουμε, λοιπόν. στο… ζουμί του ρεπορτάζ, η τιμή εκκίνησης στις διαπραγματεύσεις για τον Κυριακόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καθοριστεί στις 700.000 ευρώ, χωρίς κι αυτό το ποσό πάντως να είναι σταθερό.

Βλέπετε, στον κοντινό ορίζοντα ξεπροβάλλει η τελική φάση του Euro 2019 των Ελπίδων που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ιταλίας.

Κι όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, τυχόν πρόκριση θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες διεθνείς -μεταξύ αυτών και στον Κυριακόπουλο- να ανεβάσουν την χρηματιστηριακή αξία τους, κάτι που ασφαλώς κι έχουν υπόψιν τους τα αφεντικά του Αστέρα.