Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Σπανός: «Ο Ατρόμητος δεν συναλλάσσεται με κανέναν και δεν ανοίγει τα πόδια» - Η απάντησή του για Κάναντι και Εθνική

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του είναι ανεξάρτητη και ούτε ανοίγει τα πόδια, αλλά ούτε και παίρνει πριμ από άλλους συλλόγους.

Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο παρουσίας του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε σε αθλητική εφημερίδα:

Για τα τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ και τους δανεικούς: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα να έχει κάνει τόσες ζημιές στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια! Μόνο πέρσι δεν πήγαμε καλά με τον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω πού το πας, αλλά εμείς δεν συναλλασσόμαστε! Ούτε πριμ παίρνουμε από άλλους για να νικάμε κάποιες ομάδες ούτε ανοίγουμε τα πόδια μας!

Όταν κάνεις μια συμφωνία πρέπει να την τηρείς. Οι παίκτες αυτοί μας έχουν βοηθήσει σε όλα τα άλλα ματς, αλλά δεν μπορούμε να τους βάλουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Και με ενδιαφέρει να προστατεύω τους παίκτες μας. Αν κάποιος απ΄ αυτούς τους παίκτες κάνει ένα μοιραίο λάθος με τον ΠΑΟΚ, θα τον "κρεμάγανε". Όπως και πέρσι στο ματς του β΄γύρου με τον Ολυμπιακό... Ήρθε ο Ρισβάνης και μας είπε ότι δεν ένιωθε καλά να παίξει σε αυτό το ματς, για ψυχολογικούς λόγους. Και κάναμε το αίτημά του δεκτό, γιατί μας ενδιαφέρει να προστατεύουμε τους παίκτες μας».

Για το σενάριο Κάναντι και Εθνική: «Οποιαδήποτε πρόταση που αφορά την Εθνική είναι τιμητική, αλλά επειδή ξέρω τη φιλοσοφία του κ. Κάναντι θέλει να δουλεύει καθημερινά σε ομάδα, είναι προπονητής που θέλει να είναι μάχιμος».

Για το τι θα απαντούσε αν του πρότειναν ο Κάναντι να είναι προπονητής και στον Ατρόμητο αλλά και στην Εθνική: «Δεν γίνεται. Έχουμε μια συμφωνία και αποκλείεται να το δεχτούμε».