Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
421

Θέλει τον Καρέλη ελληνική ομάδα και δεν είναι ο Παναθηναϊκός!

Ο Νίκος Καρέλης μένει ελεύθερος από τη Γκενκ, η οποία τον είχε δανείσει την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟΚ και εδώ και αρκετό καιρό φαινόταν να ασχολείται με την περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός, αλλά εσχάτως μοιάζει να μην τον «κυνηγά».

Αντίθετα, ο Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου θέλει οπωσδήποτε να τον αποκτήσει και να προσθέσει στη γραμμή κρούσης της ένα σημαντικό «όπλο»!

Τη δεδομένη στιγμή, βέβαια, η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη, αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι. Οι απαιτήσεις του Καρέλη που έπαιρνε γύρω στα 600.000 ευρώ τον χρόνο στη Γκενκ, δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν από τους Περιστεριώτες.

Η διοίκηση, όμως, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να φέρει την υπόθεση στα μέτρα της και σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η παρουσία του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Αυτός ήταν, άλλωστε, που τον πίστεψε, τον έφερε στον Παναθηναϊκό και με την καταλυτική του συμμετοχή στο Κύπελλο του 2014 ανέβασε κατακόρυφα το όνομα και την χρηματιστηριακή του μετοχή.

Ο Αναστασίου, λοιπόν, έχει λάβει μέρος στις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να πείσει τον Έλληνα επιθετικό να δεχθεί την πρόταση του Ατρομήτου.