Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΟΛΕΪ: Ανανέωσε με Τσαδήμα ο Ηρακλής Χαλκίδας

ΒΟΛΕΪ: Ανανέωσε με Τσαδήμα ο Ηρακλής Χαλκίδας

Παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θοδωρής Τσαδήμας. 

Πιο συγκεκριμένα, οι Ευβοιώτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο λίμπερο για τον επόμενο χρόνο και ο αθλητής θα παραμείνει για τρίτη συνεχή χροιά στο σύλλογο. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Το ΤΑΠ Ηρακλής Χαλκίδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για τρίτη συνεχή χρονιά με τον λίμπερο της ομάδας, Θοδωρή Τσαδήμα. 

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Θοδωρής Τσαδήμας δήλωσε στο www.iraklisxalkidas.gr τα εξής: 
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα και τη Χαλκίδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Οι λόγοι που με ώθησαν να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τον Ηρακλή είναι το επίπεδο και η αγάπη των ανθρώπων της διοίκησης προς την ομάδα, καθώς και η ανταπόκριση της διοίκησης στις οικονομικές μου εκκρεμότητες. 

Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια δύο ανθρώπους του αθλητισμού και εξαίρετους επιχειρηματίες, τους κ. Κατσίνα Γιώργο και κ. Αλεξάνδρου Άντζυ, οι οποίοι στηρίζουν εξαρχής την αθλητική και επαγγελματική μου εξέλιξη δια μέσου της ξενοδοχειακής τουριστικής επιχείρησης ‘Το Πέλαγος’. 
Ευχαριστώ, επίσης, τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για την εμπιστοσύνη που δείχνει απέναντι στο πρόσωπό μου. 

Τέλος, η επιλογή του προπονητή, του Σάκη Ψάρρα και η ποιότητα του νέου ρόστερ προκαθορίζουν τους υψηλούς στόχους της ομάδας μας στη φετινή σεζόν».

Ο Θεόδωρος Τσαδήμας αποκτήθηκε από τον ΓΣ Λαμία στις 22 Ιανουαρίου 2015 με μεταγραφή από τη Φθία Λαμίας, ενώ τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Κύζικος Νέας Περάμου και τη σεζόν 2016-17 στον Παμβοχαϊκό όπου έμεινε μέχρι 14 Ιανουαρίου 2017. Την ίδια ημέρα, πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή Χαλκίδας. 

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν: 

2009 -2013 Φθία Λαμίας 
2013- 2014 ΑΟ Παλλήνη 
2014-2015 ΓΣ Λαμίας 
2015-2016 Κύζικος Νέας Περάμου 
2016-17/1 ΓΑΣ Παμβοχαϊκός 
2017/1-19 Ηρακλής Χαλκίδας (από 14/1/2017)»