Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ

MasterChef: Ποιοι είναι οι επόμενοι παίκτες που αποχωρούν από το παιχνίδι;

Το νέο επεισόδιο του MasterChef θα καθορίσει και την τελική δεκάδα του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Χαράλαμπος με την Εύα και τη Σπυριδούλα διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι το οποίο φτάνει προς το τέλος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ιστοσελίδας καθημερινής πολιτικής εφημερίδας, ο Χαράλαμπος είναι ο παίκτης ο οποίος και θα αποχωρήσει το βράδυ της Τρίτης από το MasterChef.

O Κύπριος σεφ θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του MasterChef. Στην ομαδική δοκιμασία που θα πραγματοποιηθεί στο Βισύ της Γαλλίας, ο Ζαχίρ θα είναι εκείνος που δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει. Κάτι το οποίο είχε συμβεί και με το ταξίδι στην Ιταλία, λόγω του προβλήματος που προέκυψε τα χαρτιά του.

Ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αυτή τη φορά η παραγωγή του παιχνιδιού δίνει ένα επιπλέον προνόμιο στο Ζαχίρ. Ο παίκτης του MasterChef θα δώσει τη θέση του σ’ έναν από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Και σε αυτό το δίλημμα ο Ζαχίρ επιλέγει τον Χαράλαμπο να ταξιδέψει για την δοκιμασία.

Οι παίκτες οι οποίοι φαίνεται να κλείνουν την πόρτα του σπιτιού του MasterChef είναι ο Θάνος και η Εύα, οι οποίοι και θα αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια.