Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μόνο στο ΑΕΚ-Λαμία βαν για το VAR

Μόνο στο ΑΕΚ-Λαμία βαν για το VAR

Όπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα, από την 3η αγωνιστική της Super League 1 οι διαιτητές που θα είναι επιφορτισμένοι με το Video Assistant Referee δεν θα βρίσκονται πλέον σε βαν έξω από το γήπεδο, αλλά θα στο κεντρικό κτίριο στο Μαρούσι, το οποίο θα στεγάσει και την ΚΕΔ. Αυτό, εξάλλου, ήταν εξ αρχής το πλάνο που υπήρχε.

Μετά τους σχετικούς ελέγχους που έγιναν τις τελευταίες μέρες, δόθηκε οριστικά το "πράσινο φως" από τις διεθνείς αρχές και οι διαιτητές VAR θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους από τα κεντρικά.

Αυτό, ωστόσο, θα γίνει στα έξι από τα επτά παιχνίδια της αγωνιστικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυριακάτικη (15/9, 19:15) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία οι διεθνείς Θανάσης Τζήλος και Χρύσα Κουρομπύλια θα βρίσκονται σε βαν έξω από το γήπεδο, λόγω ενός ζητήματος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το VAR.

Στόχος, πάντως, είναι από την επόμενη αγωνιστική, όπου υπάρχει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (22/9, 20:30), να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα και οι διαιτητές VAR του ΟΑΚΑ να είναι επίσης στο κτίριο του Αμαρουσίου.