Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τρελά ερωτευμένοι μητέρα και γιος! Καταδικάστηκαν, αλλά ορκίστηκαν να μείνουν μαζί! (video)

ΒΙΝΤΕΟ: Τρελά ερωτευμένοι μητέρα και γιος! Καταδικάστηκαν, αλλά ορκίστηκαν να μείνουν μαζί!

Ακόμα και μετά την καταδίκη για την αιμομικτική σχέση τους, μητέρα και γιος δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και αποφασισμένοι να μείνουν μαζί.

Η 37χρονη Monica Mares και ο 20χρονος Caleb Peterson έγιναν αντιληπτοί από γείτονά τους στο Clovis στο Νέο Μεξικό και τους κατήγγειλε στις αρχές. Θα προσάγονταν σε δίκη, αλλά ομολόγησαν την ενοχή τους, αποδεχόμενοι συμφωνία να μείνουν χωριστά 18 μήνες. Μάλιστα η 37χρονη γυναίκα διατάχθηκε να μείνει μακριά από τα άλλα 9 παιδιά της.

Το παράνομο ζευγάρι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση του τον περασμένο χρόνο προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση γύρω από τη γενετική σεξουαλική έλξη και να είναι νόμιμο να έχουν σεξουαλική σχέση. Η Mares έφερε στον κόσμο τον Caleb όταν ήταν 16 ετών και τον έδωσε για υιοθεσία λίγο αργότερα. Τον συνάντησε πρώτη φορά τα Χριστούγεννα του 2015 όταν ήρθαν σε επαφή μέσω facebook.

Ο Caleb μετακόμισε μαζί της και την ερωτεύτηκε όταν άρχισε να τον φροντίζει. "Δεν είχα ποτέ κανέναν να μου μαγειρεύει ή να μου δίνει οτιδήποτε. Δεν μου είχαν δώσει ποτέ τίποτα σε όλη μου τη ζωή και έκανε τα πάντα για να με κάνει ευτυχισμένο. Μετά από μία περίπου εβδομάδα άρχισα να έχω αισθήματα για εκείνη και υποθέτω την ερωτεύτηκα".

Η μητέρα 9 παιδιών ανταπέδωσε και λέει ότι θα έδινε εύκολα τα άλλα της παιδιά αν της ζητηθεί να επιλέξει ανάμεσά τους. "Την πρώτη φορά καταλήξαμε να κρατιόμαστε χεράκι χεράκι, να φιλιόμαστε και οδηγηθήκαμε σε άλλα πράγματα. Ένιωσα άνετα μαζί του και τον αγάπησα ακόμα πιο πολύ".

Η Mares φοβάται να βγει έξω επειδή οι άνθρωποι στην πόλη της γνωρίζουν για τη σχέση τους, την απειλούν και τη βρίζουν. Αλλά και η ζωή του Caleb έχει ανατραπεί, με τον πατέρα του να τον εγκαταλείπει.

Οι δυο τους ανακρίθηκαν ξεχωριστά ώστε να μην παραβιαστεί η εντολή δικαστηρίου. Ο νεαρός είπε ότι αν μπορούσε να της μιλήσει θα της έλεγε πως του λείπει και την αγαπάει. "Σ' αγαπώ, μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω να σε δω ξανά".