Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη - Τον είδαν στο Αγρίνιο!

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη - Τον είδαν στο Αγρίνιο!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είναι σπουδαστής στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο νεαρός είχε πέσει θύμα bullying από μια ομάδα Κρητικών που του έκανε καψόνια… νέες μαρτυρίες έγιναν γνωστές και δίνουν ελπίδες στην οικογένεια του, που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Φώντα Βρόσγο, υπάρχουν μαρτυρίες οι οποίες ερευνώνται και θέλουν τον Βαγγέλη να επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες ένα κατάστημα που βρίσκεται ανάμεσα στο Αγρίνιο και την Αμφιλοχία.

Την ίδια στιγμή, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ελέγχουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ το πρωί της Δευτέρας αναμένονται τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του 20χρονού, ο οποίος αγνοείται εδώ και δέκα μέρας.

Έτσι, με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα για την υπόθεση. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, καθώς και μελών εθελοντικών οργανώσεων, στον περιβάλλοντα χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όσους ξέρουν το παραμικρό να μιλήσουν, γιατί το κάθε λεπτό έχει σημασία, όταν μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή.

Πηγή: star