Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Σακελλαρίδης βάζει τον Σόιμπλε στη θέση του!

Ο Σακελλαρίδης βάζει τον Σόιμπλε στη θέση του!

Σκληρότατη απάντηση στον υπουργό Οικονομίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης για τους ισχυρισμούς περί ανεύθυνης ελληνικής κυβέρνησης.

Απαντώντας στις δηλώσεις Σόιμπλε περί ανεύθυνης στάσης της Ελληνικής πλευράς, ο ίδιος τόνισε: "Το ποιος είναι ανεύθυνος και υπεύθυνος είναι υποκειμενικό. Θα μπορούσα και εγώ να πω ότι η συμπεριφορά της Γερμανίας είναι ανεύθυνη. Δεν θέλω όμως να ανταλλάξουμε χαρακτηρισμούς".

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά" ο κ. Σακελλαρίδης μίλησε για τις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια προκειμένου να καταγραφούν σημεία σύγκλισης και απόκλισης. "Η καταγραφή αυτή δεν έχει βοηθήσει πολύ τη σημερινή συζήτηση" είπε, για να προσθέσει ότι "υπήρξαν εμμονές πάνω στις οποίες οι δικοί μας εκπρόσωποι δεν μπήκαν στη διαδικασία να τα συζητήσουν".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως επιθυμία της κυβέρνησης είναι να κλείσει το συντομότερο η συμφωνία με τους εταίρους, ούτως ώστε να αρχίσουν και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Με αφορμή το θέμα για την υποψηφιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε ότι: "Υπάρχει κλίμα απόλυτης συναίσθησης της ευθύνης.

Το σημαντικό είναι να υπάρχει ένα αρραγές μέτωπο" και πρόσθεσε: "Δε γνωρίζω να υπάρχει αντίδραση από τον κ. Λαφαζάνη", αν και παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια συζήτηση.

Πηγή: news.gr