Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
2

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το σπίτι του Ετό, λόγω χρεών!

Ο νόμος είναι νόμος, ακόμη κι αν ονομάζεσαι Σαμουέλ Ετό!

Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχασε το σπίτι του στο Μιλάνο, το οποίο κατέληξε να πωληθεί σε δημοπρασία έναντι 3,2 εκατ. ευρώ για απλήρωτα χρέη.

Είναι δύσκολο, πάντως, να ονομάσεις απλώς σπίτι ένα οίκημα τριών ορόφων 300 τ.μ. με τρεις βεράντες, δωμάτια, μπάνια, ιδιωτικούς ανελκυστήρες και ένα θερμοκήπιο. Ουσιαστικά, τρία διαμερίσματα στη Βία Τουράτι συγκεντρώθηκαν σε ένα τεράστιο κατάλυμα.

Όπως και να έχει, αυτό το σπίτι τέθηκε προς πώληση στην ιστοσελίδα των δημοπρασιών και πωλήθηκε στον καλύτερο πλειοδότη, ο οποίος πρόσφερε 3,2 εκατ. ευρώ.

Ο λόγος; Ένα χρέος 1 εκατ. ευρώ που δεν πληρώθηκε σε μια τράπεζα, σύμφωνα με την «Corriere della Sera» του Μιλάνου, η οποία υποστηρίζει για τον Καμερουνέζο πως:

«Άφησε να λήξουν τα όρια για την αποπληρωμή του δανείου των 4,5 εκατομμυρίων στην Banca Popolare di Lodi (τώρα Banco BPM), για το οποίο το 2011 είχε υποθηκευτεί το πολυτελές διαμέρισμα στη Βία Τουράτι. Το 2016 ήρθε η κατάσχεση. Το διαμέρισμα δημοπρατήθηκε, φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του δικαστηρίου και πριν από λίγες ημέρες πωλήθηκε για 3,2 εκατομμύρια ευρώ. Πολύ λίγα, επειδή στην περίπτωση εισήχθη (μάταια) η ιταλική φορολογική αρχή, η οποία απαιτεί περισσότερα από 3 εκατομμύρια από τον Σαμουέλ Ετό».