Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τοποθετήθηκε η FIFA για τα περί σκανδάλου με Σίτι και Παρί!

Απάντησε η FIFA για τα περί σκανδάλου με Σίτι και Παρί!

Μέσω ανακοίνωσής της, η FIFA η απάντησε στις χθεσινές αποκαλύψεις του Spiegel που έκαναν λόγω για «στραβά μάτια» από την πλευρά της στις παρασπονδίες που έχουν κάνει Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την τήρηση του Financial Fair Flay.

Σε αυτήν, η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου κάνει λόγο για προσπάθεια να πληγούν ο πρόεδρος της, Τζιάνι Ινφαντίνο και η γενικός γραμματέας της, Φατμά Σαμούρα, ενώ συμπεριλαμβάνεται και δήλωση του πρώτου.

«Είναι πάντοτε πρόκριση το να αλλάζεις πράγματα, να προχωράς και να ενώνεις τον κόσμο ώστε να κάνεις καλύτερα τα πράγματα. Και εφαρμόζοντας με αποφασιστικότητα τις μεταρρυθμίσεις στη FIFA, ήμουν πάντοτε σίγουρος ότι θα συναντούσε μεγάλη αντιπαλότητα, ειδικά από αυτούς που δεν μπορούν πια να βγάλουν ντροπιαστικά κέρδος από το σύστημα στο οποίο ανήκαν», αναφέρει ο Ινφαντίνο και συνεχίζει:

«Αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκλέχτηκα και για εμένα υπάρχει μόνο ένα και μοναδικό στοιχείο στο οποίο έχω επικεντρωθεί, να βελτιώσω και να αναπτύξω το ποδόσφαιρο σε παγκόσμια κλίμακα. Σήμερα είμαι πιο αφοσιωμένος και αποφασισμένος από ποτέ για να εκπληρώσω το στόχο μου».