Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
φίλαθλοι

Οι οπαδοί της Αλαβές έκαναν την "κηδεία" του ποδοσφαίρου

Η Αλαβές υποδέχθηκε στη Βιτόρια τη Λεβάντε στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση  της 23ης αγωνιστικής της La Liga, αλλά όταν ξεκίνησε το ματς μόλις 200 οπαδοί βρισκόταν στο "Μεντιθορόθα".

Οι Βάσκοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο, ενώ είχε ξεκινήσει το ματς. Μάλιστα, φορούσαν μαύρα ρούχα και σήκωσαν πανό που έγραφε "RIP Football" (αναπαύσου εν ειρήνη, ποδόσφαιρο") κι έκαναν αναπαράσταση της κηδείας του αθλήματος, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας να ορίζει ματς τις Δευτέρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Το είχαν κάνει και στο ματς με τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε συνεννόηση με τους οπαδούς της ομάδας της Μαδρίτης. Να θυμίσουμε ότι οι οπαδοί των γερμανικών ομάδων τάχθηκαν όλοι κατά της διεξαγωγής αγώνων της Bundesliga την Δευτέρα και ο επίμονος "αγώνας" που έδωσαν βρήκε πανηγυρική δικαίωση!

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν απέναντι στην απόφαση των ομάδων της Bundesliga ώστε από το 2016 και μετά να γίνονται πέντε αναμετρήσεις ανά σεζόν ημέρα Δευτέρα και τελικά κατάφεραν να... περάσει το δικό τους.