Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πισπιρίγκου

Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Μια ακόμη αποκάλυψη σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας έρχεται στο φως.

Πρόκειται για τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες μέρες τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα στάλθηκαν τον Ιούνιο του 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν ακόμη διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Συγκεκριμένα η 33χρονη έγραφε στους γιατρούς: «Και ό,τι περνάει από το χέρι θα το κάνουμε για να το έχει και ειλικρινά σας μιλάω ας ακούσω μια φορά να με λέει μαμά ξανά και δε θέλω τίποτα άλλο…. Μακάρι κάθε μέρα προσεύχομαι… Να γυρίσει πίσω αυτό το παιδί ήταν και είναι τα πάντα για μας… Αποσωληνώθηκε γιατρέ μου, σταθερά όλα καλά»

Εκείνη την περίοδο σημειώνεται πως υπήρχαν καταγγελίες των γιατρών και νοσηλευτών πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφάνιζε μία παντελώς αδιάφορη στάση και υποκριτική. Πήγαινε στο νοσοκομείο για λίγες ώρες, δεν ενδιαφερόταν για το παιδί της και έμενε λιγότερη ώρα απ’ όσο διαρκούσε το επισκεπτήριο.