Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζαραλίκος για Σάσα Σταμάτη: «Ήταν καραστημένο το επεισόδιο - Ακατάληπτα αυτά που έλεγε η κυρία»

Ζαραλίκος για Σάσα Σταμάτη: «Ήταν καραστημένο το επεισόδιο - Ακατάληπτα αυτά που έλεγε η κυρία»

Το βράδυ της Πέμπτης ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είδε τη Σάσα Σταμάτη, συνοδεία φίλων της, να ανεβαίνει στη σκηνή και να επιχειρεί την διακοπή της παράστασής του για σχόλια σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα, ο δημοφιλής κωμικός αναφέρθηκε σε όσα έγιναν και σε πρώτη φάση δήλωσε «Μία παράσταση έχει αρχή, μέση, τέλος, συγκεκριμένο πλαίσιο και συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης. Οι παραστάσεις δεν κόβονται κομματάκι-κομματάκι και όνομα-όνομα για να δικαιολογήσουμε το τι κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του. Αυτά που έλεγε επί σκηνής η κυρία ήταν ακατάληπτα και αυτά που έγραψε είναι επίσης ακατάληπτα. Η κυρία είχε έρθει στημένα για να κάνει αυτό το επεισόδιο. Είχε έρθει στημένα, ώστε μόλις ακούσει το όνομα, να πεταχτούν πάνω αυτή, οι δύο εύσωμοι «φουσκωτοί» που ήταν μαζί και ένας τρίτος που με το κινητό κατέγραφε το γεγονός. Άρα ήταν καραστημένο. Αυτά που λέει είναι άλλα αντ' άλλων».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Όταν κάποιοι έρχονται να στήσουν τέτοια ιστορία μέσα σε θέατρο που είναι 50 μέτρα από τη Βουλή, κάτι που σημαίνει ότι γίνεται χαμός από Αστυνομία εκεί έξω, πάει να πει ότι νιώθουν άνετοι να το κάνουν αυτό. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Με τον τσαμπουκά, με το "έτσι θέλω", ήθελαν να σταματήσει η παράσταση. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει θέση επίσημα, όχι για μένα, αλλά για ό,τι έγινε σε ένα θέατρο, σημαίνει ότι η κυβέρνηση επισήμως αφήνει πάρα πολλά περιθώρια σε τέτοια άτομα και τέτοιες πράξεις».

Επιπρόσθετα, ο Ζαραλίκος στάθηκε και στην κάλυψη των γεγονότων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τονίζοντας: «Η σιωπή των Μέσων δείχνει αν αυτό το γεγονός ήταν κατευθυνόμενο ή τυχαίο. Αν είχα εκνευριστεί και είχα βρίσει ή είχα κάνει μία χειρονομία, τα μεγάλα κανάλια θα με είχαν σκίσει. Τώρα δεν υπάρχει γεγονός. Δεν αναφέρεται πουθενά. Δεν ασχολείται σχεδόν κανένας δημοσιογραφικός οργανισμός».

Τέλος, σχετικά με την αντίδραση του κόσμου στο «ντου» της Σταμάτη και της συνοδείας της ανέφερε: «Ήταν έξαλλος ο κόσμος. Η προσπάθειά μου ήταν να μην κατέβουν και τους λιντσάρουν. Ο κόσμος τελικά τους πέταξε έξω. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έπαιρναν από ευγένεια, γιατί είχαν έρθει να κάνουν μία βρωμοδουλειά».