Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επισκεπτήριο στις φυλακές από τη μητέρα και την αδερφή της

Χωρίς περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό και διαχωριστικό πλέξιγκλας, συναντήθηκε με τη μητέρα και την αδερφή της η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού και μετά την τελευταία επίσκεψη που είχε δεχθεί το Μεγάλο Σάββατο, είδε τη μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της να τη συναντούν.

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέφεραν στην 33χρονη, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, είδη πρώτης ανάγκης. Οι δυο τους εμφανώς συγκινημένες αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις σε εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπάθησε να πλησιάσει στη μητέρα και την αδερφή της, ωστόσο, αυτό δεν επετράπη από τον αστυνομικό που επιτηρούσε το επισκεπτήριο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μεγάλη αγωνία της 33χρονης ήταν το πότε θα αποφυλακιστεί.

Τα επόμενα 24ωρα, πιθανότατα την Τρίτη ή την Τετάρτη, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να έχει συνάντηση με τους δικηγόρους της στις φυλακές, έτσι ώστε να χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή της και παράλληλα να προχωρήσουν στο αίτημα αποφυλάκισης που έχει αποφασίσει να καταθέσει.